Podiumcafe Toos

Beverwijk

Welkom bij Podiumcafe Toos: jouw lokale plek voor muziek en gezelligheid!

We zijn ontzettend blij om je kennis te laten maken met Podiumcafe Toos, een uniek lokaal bedrijf in Beverwijk dat meedoet aan de LEV-pas. Bij Podiumcafe Toos kun je genieten van livemuziek, evenementen, lekker eten en drinken, en samenkomen met vrienden en familie.

Toos, de eigenaar van Podiumcafe Toos, is een gepassioneerde muziekliefhebber en creëert een warme en gastvrije sfeer voor iedereen die binnenkomt. Het café is gevestigd in een oud pand in Beverwijk en biedt een unieke mix van vintage interieur en moderne faciliteiten.

Als lokale ondernemer is Podiumcafe Toos trots om deel te nemen aan de LEV-pas, die lokale bedrijven ondersteunt en de gemeenschap in Beverwijk stimuleert. Dit is een fantastische manier om te genieten van lokale producten en diensten en tegelijkertijd de lokale economie te steunen.

We nodigen je van harte uit om langs te komen bij Podiumcafe Toos en te genieten van de unieke sfeer en de vele activiteiten die wij bieden. Of je nu houdt van livemuziek, lekker eten en drinken of gewoon wilt genieten van een gezellige avond met vrienden, bij Podiumcafe Toos ben je aan het juiste adres.

Met de LEV-pas kun je nu nog meer genieten van je bezoek aan Podiumcafe Toos en andere lokale bedrijven in Beverwijk. Koop de LEV-pas vandaag nog en ontdek alle voordelen die het te bieden heeft!

Podiumcafe Toos

Adres

Parallelweg 7
1948 NK Beverwijk


(plan route of kopieer adres)

Volg ons op

Telefoonnummer

0251-794562

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12:00 – 22:00
donderdag 12:00 – 22:00
vrijdag 12:00 – 00:00
zaterdag 12:00 – 00:00
zondag 12:00 – 22:00